Vier Bocholtse fietsroutes

Rond-in-Bocholt-route

De 40km-lange fietstocht vertrekt aan Sluis 18 en maakt een lus. De route voert je doorheen prachtige natuur en kanalen.De witte zeshoekige bordjes hebben een groene opdruk.

View more

Kruispuntroute

De route bestaat uit twee lussen: lus 1 vertrekt aan de Watermolen en lus 2 aan Goolderheide. De twee lussen samen beslaan zo’n 50 km.<br /> Je blijft praktisch de hele tocht op Bocholter grondgebied. Een klein stukje gaat door de buurgemeentes Hamont-Achel, Neerpelt en Beek (Bree).

View more

Vier-toren-route

Deze route van 20 km voert je langsheen de vier kerkdorpen van Bocholt. De nadruk ligt op de historische gebouwen en bezienswaardigheden van de gemeente. De route is bewegwijzerd met zeshoekige witte borden met blauwe opdruk. De beste startplaats is op het kerkplein van Bocholt, maar aangezien de route een lus vormt, kan je vertrekken waar je wilt.

View more

Boerderijenroute

Je gaat op ontdekkingstocht langs tal van weiden en velden, graangewassen en groentevelden, achter groen verscholen melkvee- en varkensbedrijven, open ruimten en prachtige landschappen. De bewegwijzerde route start aan het Biotechnicum in het centrum van Bocholt en loopt voor het grootste gedeelte over rustige en verharde wegen of fietspaden.</p> <p>Je hebt de keuze uit 2 routes: 25km en 36km.

View more