Hotel De Watermolen

* * * sporthotel – restaurants – forelvisserij – kegelbanen – recreatie

Hotel De Watermolen is een * * * hotel met 65 kamers en 2 appartementen en behoort tot een van de grootste hotels in Limburg. Het hotel ligt in een rustige, sfeervolle omgeving waar je in alle luxe kan genieten van je verblijf in Bocholt. Alle kamers zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden, tv, minibar, telelefoon en modem (isdn), radio en een verzorgde badkamer.

Daarnaast kan je gebruik maken van gratis e-mail, fax, safe, het binnenzwembad en diverse zalen voor seminaries. Het hotel heeft 2 restaurants. Een restaurant bevindt zich in een authentieke Tiendtschuur. Vanuit het andere heb je zicht op de vijvers, de kristal heldere beek en zie je uit over de groene landerijen. Op de steeds wissellende menukaart vind je een waaier van vlees- en visspecialiteiten.
Het hotel biedt ook verschillende recreatiemogelijkheden..
Je kan er vissen op een van Europa’s grootste forelvisserijen. Dit is zowel individueel, als in groepsverband mogelijk. Daarnaast beschikt men over 4 volautomatische kegelbanen, een binnenzwembad, minigolf -en pétanquebanen, een speeltuin en een eigen fietsenverhuur. Vanuit het hotel kan je ook huifkartochten maken. Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor een mooi fiets-of wandeltocht. In de directe omgeving liggen diverse fiets -en wandelroutes. Ook ruitertoeristen kunnen in de Watermolen terecht. De route ‘Rond om de Dommel’, van het grensoverschrijdend ruiterroutenetwerk, loopt vlak voor het hotel voorbij. Het hotel beschikt over een aantal stallen waar het paard even optimaal verzorgd kan worden als zijn eigenaar in het hotel.

Contact:

Monshofstraat 9
3950 Bocholt
tel+ 32 (0) 89 48 00 00
fax + 32 (0) 89 46 14 58
info@de-watermolen.com
www.de-watermolen.com