De Alpacaboerderij

Wil jij ook verblijven in een vakantiewoning met uitzicht op alpaca’s? Boek dan eens een vakantie bij De Alpacaboerderij! Wij beschikken over 3 appartementen voor 2 of 4 personen, waarvan er 2 uitkijken over een van de alpacaweides en vanuit één appartement kijk je rechtstreeks in de alpacastal. Appartementen Chile en Perú zijn elk ingericht voor 4 personen, met 2 slaapkamers, een ruime zithoek en een compleet ingerichte open keuken met eethoek. De keukens zijn alle 3 ingericht met een koelkast met vriesvakje, een 4-pits fornuis, magnetron, koffieapparaat, waterkoker en complete inventaris.
In appartement Perú is een luxe badkamer met bad (en uiteraard toilet en wastafel) voorzien. Appartement Chile beschikt ook over een eigen badkamer, welke in 2018 compleet vernieuwd is. De comfortabel ruime badkamer is voorzien met een douchecabine, toilet en wastafel en is dus voor privé-gebruik. Deze badkamer bevindt zich helaas niet ín het appartement, daarvoor moet je een klein stukje over de gang gaan.

Appartement Bolivia is een 2-persoons studio-appartement. In één ruimte vind je er een zithoek, een 2-persoons bed, een eettafel en een open keuken. De en suite badkamer heeft een inloopdouche, toilet en wastafel.

Om je verblijf bij De Alpacaboerderij nog aangenamer te maken, raden wij je zeker aan de alpaca’s te bezoeken in de weides of in de stal. Dit kan binnen de vaste openingsuren (welke je op de website terugvindt), of na afspraak met de boer of een van de medewerkers. Het is ook mogelijk om extra activiteiten voor je gezelschap te reserveren. Neem maar eens een kijkje op www.alpacaboerderij.be voor de mogelijkheden.
De Alpacaboerderij is gelegen in een mooie bosrijke omgeving en is daarmee ideaal voor fietsers en wandelaars. Er is een afsluitbaar terras voor onze vakantiegasten en fietsen kunnen dan ook achter slot weggezet worden. In de nabije omgeving zijn veel fiets- en wandelroutes, waarvan de kaarten ook op de boerderij verkocht worden. In de skybox, welke enkel voor vakantiegasten toegankelijk is, vind je ook nog toffe informatie voor uitstapjes in de regio.

Alle appartementen zijn enkel toegankelijk via een trap aan de buitenzijde van het gebouw. Huisdieren worden niet toegelaten op het gehele domein van De Alpacaboerderij en dus ook niet in de vakantiewoningen.

De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
3950 Bocholt (Kaulille)
Tel. 011 60 13 94
stay@alpacaboerderij.be
www.alpacaboerderij.be