Familiepark Goolderheide

Familiepark Goolderheide

 

Sport- en recreatiecentrum Camping – Speeltuin – Visvijver

Echt genieten tijdens een fijne vakantiedag of gewoon een dagje uit …..
Een bezoek aan dit prachtige recreatiecentrum midden in de uitgestrekte Bocholter bossen blijft een onvergetelijke ervaring… U kan zwemmen in de verwarmde openluchtzwembaden met maxi-waterglijbaan, zonnen op het strand en zandkastelen bouwen, de kinderboerderij bezoeken of de enorme speeltuinen veroveren. Sporten kan natuurlijk ook: tennis, volley, basket, joggen, jeu de boules, minigolf, pingpong, trimbaan, fiets-cross-parcours, skeelerbaan met “half-pipe”, wandelen, vissen, ….

De camping is gelegen te midden van uitgestrekte dennenbossen uitgerust met het nodige comfort. Want echte avonturiers hebben ruimte nodig. Logisch dus dat de kampeerplaatsen ruim en vrij zijn. Want vrijheid daar zijn avonturiers aan gehecht. Dat kamperen niet primitief hoeft te zijn is duidelijk. Uitstekende sanitaire voorzieningen zijn altijd dicht in de buurt.
Ook voor je boodschappen hoef je niet ver te gaan, want op de camping is er ook een supermarkt aanwezig.

Op vakantiepark Goolderheide kan je ook caravans en een trekkershutten huren. In de bossen staan ze, vrijelijk links en rechts onder een lommerrijk schaduwdak van bladen verdeeld: riante 6 – en 8persoons stacaravans. Even je ‘stalen koets’ uitpakken en de vakantie kan beginnen! Zo bent u er lekker uit, maar heeft u toch alle gemak van thuis.

Ook voor een vakantie of dagtrip met het paard is Goolderheide uitermate geschikt. Vanaf het vakantiepark is er een directe aansluiting op de ruiterroute Equidroom. Wij bieden u de mogelijkheid om dit avontuur te beleven op eigen initiatief of onder begeleiding.
Voor uw viervoeter zijn er ruime stallen, een buitenpiste en mogelijkheid tot weidegang, ook verzorging, voer, stro en water is voor paarden voorzien.

Uzelf kan overnachten in tenten aan de vijver, hier heeft u een eigen stukje natuur aan de paardenstallen. In verhuurcaravans van 6 – 8 personen of blokhutten van 4 personen. U kan natuurlijk ook zelf met tent, caravan of mobilehome bij ons op het park terecht.
Wenst u een vakantie, speciaal voor u op maat gemaakt, contacteer ons dan op het nummer 0032-89 46 96 40.

Goolderheide N.V.
Bosstraat 1
3950 Bocholt
Tel. 089 46 96 40 – Fax. 089 46 46 19
info@goolderheide.be

https://www.goolderheide.be/